Direcționează 3,5%

Asociația Glasul Autismului te invită să fi alături de copiii minunați, cu tulburare de spectru autist,  pentru a îi ajuta să își continuie terapia și astfel să poată avea o viață sănătoasă și independentă, prin completarea formularului de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit (formularul 230) până la data de 15 mai.

Ce reprezintă 3,5%?

Conform Codului Fiscal în vigoare și a noilor proceduri, contribuabilii persoane fizice, respectiv toți salariații, pot să redirecționeze, în fiecare an, 3.5% din impozitul pe venit, către o asociație nonprofit.

De ce să redirecționez 3.5%?

Deoarece aceasta este modalitatea cea mai simplă în care puteți susține o organizație sau o cauză în care credeți. Puteți să faceți un gest frumos și generos, fără a cheltui nimic.

Altfel spus, sunt bani pe care îi plătești oricum, dar acum ai posibilitatea de a hotărî către cine se duc.

Cum puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia „Glasul Autismului”?

Alături, găsiți formularul 230, pe care l-am completat cu datele asociației noastre.

Te rugăm să-l descarci şi să completezi  doar câmpul I (DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI) si să semnezi în căsuța “Semnătura contribuabilului”. Formularul se completează DE MÂNĂ, CU MAJUSCULE, în două exemplare.

După aceea, ne poți contacta la numărul de telefon 0739 841 169 și dacă ești din Câmpina, un reprezentant al Asociației „Glasul Autismului” va veni să îl ia sau îl poți trimite în format electronic, la adresa de e-mail: glasulautismului@gmail.com

Dacă locuiești în afara orașului Câmpina, poți depune formularul completat cu datele personale la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţi până la data de 15 mai sau poți să îl trimiți scanat pe e-mail: glasulautismului(@gmail.com.

Dacă doriți puteți să ne sunați la numărul de telefon 0739841169 sau să ne scrieți pe  e-mail glasulautismului@gmail.com  și vom stabili împreună o metoda prin care formularul să ajungă la noi.

La final, vrem să îți mulțumim pentru că dorești să ne ajuți. Te îmbrățișăm cu mult drag!