Despre noi

Asociația “Glasul Autismului” a fost înființată în anul 2012 la inițiativa a două mămici, Mirela Popescu și Ileana Papahagi, pentru a-și ajuta copiii diagnosticați cu tulburări de spectru autist (TSA) să beneficieze de servicii cât mai eficiente.

Asociația “Glasul Autismului” își propune să creeze o comunitate de specialiști și părinți care să sprijine terapia și educația copiilor cu TSA și cu alte tulburări de dezvoltare.

Pentru că ne dorim o lume mai bună pentru copiii cu dizabilități din comunitatea noastră, încercăm să ne implicăm cât mai mult. Căutăm oameni și companii care doresc să ni se alăture pe drumul dificil al schimbării atitudinilor și mentalităților față de copiii cu dizabilități.

Ne propunem:

  • mobilizarea, stimularea şi sprijinirea persoanelor cu nevoi speciale, în vederea integrării lor în societate și a creșterii gradului de independenţă a acestora;
  • conștientizarea opiniei publice cu privire la aptitudinile şi nevoile acestora;
  • promovarea accesului la o educație bazată pe principii incluzive pentru toți copiii și conștientizarea societății – ce conduce la înțelegerea complexă a situației copilului cu dizabilități.

Te invităm să faci parte din comunitatea noastră!